Side 1 · Side 2 · Side 3 · Side 4 · Side 5 · Side 6 · Side 7 · Side 8

 Af Webmaster !!!                                                   22/08-2007
En 67-årig mand sidder på en bænk i parken, hulkende. En ung mand kommer fordi og spørger ham, hvad der er galt. Gennem hans tårer, svarer den gamle mand: "Jeg er forelsket i en 21-årig kvinde" "Hvad er der galt med det?" spørger den unge. Mellem hans hulkens og snøften svarer han: "Du forstår ikke, hver morgen før hun går på arbejde, elsker vi. Ved frokosttid kommer hun hjem og vi elsker igen, så laver hun min yndlingsret. Når hun har en pause om eftermiddagen, skynder hun sig hjem og tilfredsstiller mig oralt, og så ved aftentid og hele natten elsker vi igen." Den gamle mand knækker sammen og kan ikke sige mere. Den unge mand lægger en arm omkring ham og spørger: "Jeg forstå det ikke. Det lyder som om du har et perfekt forhold. Hvorfor græder du så?" Den gammel mand svarer nu igen gennem sine tårer: "Jeg har glemt, hvor jeg bor."

 Af Webmaster !!!                                                   22/08-2007
En dart-spiller sidder på en bar. Der kommer en fyr ind med et bøsseagtigt udseende, og han sætter sig ved siden af dart-spilleren. Efter et par øl læner bøssen sig ind til dart-spilleren og hvisker i hans øre: "Skal jeg give dig et blowjob?" Dart-spilleren går totalt bersærk, knalder ham nogen på låget og smider ham ud igennem vinduet. Nogle af de andre gæster får dart-spilleren til at falde til ro, og en af gæsterne spørger: "Hvad fanden blev du så sur for?" "Jeg hørte ikke det hele, men det var noget med et job!"

 Af Jensemand !!!                                                   25/11-2007
En blondine kommer ind på et bankkontor i København og beder om at få et lån. Hun siger hun skal sydpå i Europa på forretningsrejse i tre uger, og er nødt til at låne 5.000 kroner. Bankmanden siger han behøver en form for sikkerhed for lånet. Blondinen gi´r ham da nøglerne til en splinterny Mercedes der står parkeret på gaden udenfor banken. Bankmanden og de andre i banken får sig alle en god latter på blondinens bekostning, som bruger en Benz`til 1.8 millioner som sikkerhed for et lån på 5.000 kroner. Han kører så bilen ned i bankens garage og parkerer den der. Tre uger senere kommer blondinen igen og betaler de 5.000 kroner plus renter på 31 kroner tilbage. Bankmanden siger til blondinen: "Vi er meget glade for at De ville låne hos os, men vi er alle en smule forvirrede... Mens de var borte tjekkede vi Dem og opdagede, at De er multimillionær. Det, som forvirrede os er, at De behøvede at låne 5.000 kroner?" Blondinen svarede: "Hvor ellers i København kan jeg parkere min bil i tre uger for 31 kroner?"


       Side 1 · Side 2 · Side 3 · Side 4 · Side 5 · Side 6 · Side 7 · Side 8